Om QuickPick

Vi är QuickPick

QuickPick är idag ett av Sveriges snabbaste ledande företag inom hemkörning av god vällagad mat. Våra rätter inspireras med smaker från alla världens hörn och tillagas med godkännande av Svenska Miljö och hälsovårdsnämnden. På QuickPick hittar du allt från smårätter, uppiggande smoothies, söta desserter, vardagslunch eller lyxiga middagar, vi har ett sortiment för alla smaker. Vårt mål är att vår kund snabbt och enkelt ska kunna hitta god och vällagad mat som på ett miljövänligt vis blir levererad till din valda position.

På QuickPick är vår huvudvision att bli Sveriges ledande inom matlagning i kombination med utlämning.

Vårt miljöarbete
För dig, för oss och för miljön

Vi bedriver ett aktivt miljöarbete när det gäller måltidstjänster, och tillsammans med våra kunder och leverantörer vill vi bidra till att minska vår miljöpåverkan i hela vår verksamhet. För att uppnå detta har vi valt att arbeta med tre fokusområden: Att öka andelen ekologiska produkter i vårt sortiment, att se till att våra leveranser sker med så låg miljöpåverkan som möjligt samt att minska matsvinnet.

Under titeln “Gott för miljön” arbetar vi varje dag för att minska vår belastning på klimat och miljö. Det är vårt sätt att ta vårt ansvar, men också en viktig del av vår service till dig som kund. Vi tror nämligen att du värdesätter att äta mat som tar miljöfrågan på allvar och som ger dig möjlighet att enkelt göra medvetna val i vardagen.